Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

Kort story om DD

Bildades 1999 nån gång, och har sedan starten haft lite olika medlemmar med samma mål;

Party Party Party o mera Party!

DD har stått på scen tillsammans med The Poodles, The sounds, Wilmer X, Martin Stenmark, Rydell & Quick , EBBA Gold , Max Niclasson ,Tina Runesson  mm.

Idag består vi av fem erfarna och sedan 2014, ihopkörda musiker, som älskar att komma ut och spela. Nytillskottet i bandet är en före detta Syntare vid namn Jesper Ljungberg som numera är vår keyboardist.

Vi spelar på festivaler, företagsevent, nattklubbar, fester, bröllop, pubar, mm. Det går utmärkt att dansa till oss men först och främst är det fest! Oavsett scenens storlek och mängd publik ger vi allt.

Enkelt sagt - en rejäl show med superbra ljud,  omringat med snyggt ljus och rök!

Pecka står för det mesta av sången. Här snackar vi om en rejält rockig röst med kraft o tyngd bakom!

Lasse levererar gitarr så det räcker, då snackar vi även gitarrsolon man blir knäsvag av. Han fyller på ordentligt med kör och stämmor och är dessutom den som ser till att ljud och ljudteknik fungerar som det ska.

Micke ser till att det pumpas bas ordentligt med sin 5-strängade Warwick Proline genom en  basrigg av märket MARKBASS Little III  Han sjunger leadsång på utvalda låtar och även här läggs det duktigt med stämmor. Han ser dessutom till att sköta ljus och rök så att upplevelsen blir komplett. Även en jävel på att packa bussen o ratta densamma

Björn leverar kraftiga och levande trummor, oavsett vilken typ av låt vi kör. Vi snackar om killen som lägger hela grunden för vårt sound, både tempo och tryck!

Jesper, som är gammal synthare, ser till att fylla på med ljud, allt ifrån pianokomp till synthmattor och ljudeffekter.

Senast publicerad: 190118 | Powered by SiteSmart